How To Grow Your Business Or Brand Easily In 2022 Paid & Non Paid Organic Methods

Updated: Feb 22



We are “The Universal Today” Digital Marketing & SEO Tips & Tricks Community. We are providing featured services and guideline with free Tips to grow your Brand or Business. In this article we will explain you about to promote Business by Paid & Non Paid Organic methods.


Which are the Paid or Non Paid methods ?

Ans. These are Social Media Methods Facebook, Instagram, Youtube, Twitter, Tumblr, Pinterest these are the top 5 platforms in Digital Marketing it’s Paid & Non Paid as your requirements.


First We Will Explain You About Free Promotional Platforms See Bellow :


1. How you can Promote your Business by make Social Page Free ?

Ans. You can make Page on These Top 5 Social Media Platforms ( Facebook, Youtube, Twitter, Instagram, Tumblr, Pinterest ) & you can Grow your Page by post daily 2 or 3 Contents Everyday you can post any attractive Product, Article or image related to your Brand or Business.


2. How to Promote by using #tags ?

Ans. When you are going to publish post on your Social Page then use at least 7-10 #tags relevant to your Content this is very valuable part of Promotion. Never miss this step.


3. How to promote by Groups & Communities on these Social Networking Platform ?

Ans. This is a best and very easy part for promote your business to millions of audience. Join the groups and also Communities and share your Page in these groups and Communities but don’t join or follow un relevant group.


4. How to Promote by Engage the other’s Posts ?

Ans. On your Social Platforms you can engage with other’s posts by commenting and like because it a beneficial way to attract the user to your Page but important thing you need to engage with only relevant posts. Example – If your page is related to “Health & Fitness” then Engage with only Health & Fitness Posts.


So These Are The Free Promotional Steps To Go Viral Your Business Or Brand


Second We Will Explain You About Paid Promotion See Bellow :


1. How To Promote By Paid Story on Other’s Pages Or Profiles ?

Ans. Go to Social Media platform and find the person who have good audience on his/her page or profile but also see the posts engagements of this person after found the perfect person then contact him/her and give some money to him/her for publish your Business or Brand on his profile. It is a very good thing the profile holders not charging higher money.


2. How To Promote By Paid Sponsor Ads ?

Ans. The Business Holders can make Sponsor ads on Social Media platforms its available on every Social Media platforms. It is very good & beneficial method to get leads for your Business or Brand. This campaign is some higher then other paid platforms but most powerful because you can Target there Any Country, Any State, Any City Area & Target Relevant Audience to your Brand or Business.


3. Which Type Of Paid Video You Need To Upload On Your Social Pages ?

Ans. Hire A Professional Freelancer to make Presentation video for your Business or Brand 2+ Minutes video will be good & you can post that video every week on your every Social Media Pages or Platforms it’s a great way to Boost your Sales. Why it’s Important :- Because All Social Media allow video & channel or page Monetization, It’s mean video will be show in video category & video search showcase, So your Page can get extra relevant Audience by video.


4. Why Buy Banner Ads On Targeted Websites For Your Pages ?

Ans. It’s not much costly, It’s very cheaper but care about which website you will be choose for banner ads, It’s mean check website Domain Authority & Page Authority you need post your banner for your Social Page Up to 50 Domain Authority Sites because if the Domain Authority is up to 50 then you can believe your Page will be get Natural & Good Traffic from DA 50+ Sites Banner Ads.


Join US & Start Free Conversation with US for Guidelines & Tips for Boost Sales. If You Need These Platforms Then We Can Do Work For You We Have Teams Of Every Department Of Digital Marketing – SEO – Social Media also Web Design & Graphic Design. We are Expert In Rank Google First Page & Other Search Engines by Only Real Ways or Methods. Full Solution of Every Problem.


GOOD LUCK

THE UNIVERSAL TODAY

MAIL HERE :- THEUNIVERSALTODAY@GMAIL.COM

CONTACT HERE : https://www.theuniversaltoday.com/work-with-me

652 views

Recent Posts

See All
logo.jpg

Hi, thanks for dropping by!

There are many Features on "The Universal Today" Blog. We are providing Make Money Online Services in Very Low Price & We also providing Teaching SEO & SMM & Article Publishing. You can Enjoy Our Blog with Many Features. There are All Topics Available. Our Make Money Program Is very different to other Online Work Providers.

Good Luck

The Universal Today